понеділок, 16 січня 2017 22:47

Обстріляли подвір'я винороба

Обстріляли подвір'я винороба

У селищі Шабо на Одещині обстріляли подвір'я винороба Крістофа Лакарена. Поранили голову собаки. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

"Спочатку крали стовпчики, потім викорчували 11 га виноградників, тепер сусід одного з наших "проблемних" пайовиків Мунтяна Дмитро Бабієнко стріляє з рушниці в нашу собаку Беатрису, яка була на нашому обгородженому сіткою подвір'ї. Як завжди поліція приїхала і зареєструвала", - написав Лакарен.

За словами винороба, собака отримала поранення голови. Лакарен показав фото пораненої собаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кримські вина" роблять з одеського винограду - винороб

"Пане прем'єр-міністре, 31 жовтня 2016 року в телепрограмі журналісту Каролін де Камарі Ви особисто гарантували безпеку французьким інвесторам в Україні. Прошу Вас захистити мою сім'ю від цих варварів!" – додав підприємець.

Наприкінці листопада у селі Шабо неподалік Білгород-Дністровська на Одещині бульдозер знищив 40-річні виноградники. Цінні кущі належали французу Кристофу Лакарену. Він в Шабо живе понад 10 років. Місяць тому в нього почалися проблеми з контролюючими органами, каже.

"Це сталося в ніч на 25 листопада. Мене не було вдома, — розповідає 65-річний Кристоф Лакарен. — Це є зухвалий рейдерський напад. Зараз прибутково забудовувати виноградники, розташовані поблизу узбережжя Чорного моря."

Зараз ви читаєте новину «Обстріляли подвір'я винороба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі