четвер, 23 квітня 2020 15:48

Обшук у Кузьменко: серед вилученого - зброя

Обшук у Кузьменко: серед вилученого - зброя
У підозрюваної в убивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко провели обшук. Фото: facebook.com/pumamgo

Слідчі МВС завершили обшук у будинку підозрюваної у справі Павла Шеремета дитячого хірурга Юлії Кузьменко та її цивільного чоловіка Петра Кіяна.

Вилучили сім-карти, стартові пакети до них, Wi-Fi-роутер та зброю. Про це повідомив адвокат Кузьменко Тарас Безпалий, передає УНН.

"Вилучили зброю Петра Кіяна, яка офіційно на нього зареєстрована, декілька сім-карт, стартові пакети до них та Wi-Fi-роутер. Обшук було розпочато о 6:00 й об 11:00 закінчено в будинку та двох автомобілях",- розповів адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідство у справі Шеремета продовжили на 2 місяці

За його словами, під час обшуку були присутні оперуповноважені.

"Суд надав дозвіл лише слідчим. Тому завтра буде зареєстровано заяву про злочин до Державного бюро розслідувань, адже це було незаконне проникнення до житла" ,- сказав Безпалий.

У підозрюваної в убивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко 23 квітня провели обшук. Підстава - ухвала слідчого судді Печерського райсуду в рамках кримінального провадження щодо вбивства журналіста. На думку адвоката, обшуки відбуваються через відсутність доказів у справі.

Зараз ви читаєте новину «Обшук у Кузьменко: серед вилученого - зброя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі