неділя, 11 лютого 2024 07:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Вночі знищено 40 із 45 російських дронів - Повітряні сили

Вночі знищено 40 із 45 російських дронів - Повітряні сили
РФ вночі атакувала Україну ударними дронами. Фото: t.me/kpszsu

Вночі проти 11 лютого російські окупанти вчергове атакували Україну ударними дронами.

Ворог випустив 45 БпЛА типу Shahed-136/131 з районів Балаклави та мису Чауда в тимчасово окупованому Криму. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

У результаті бойової роботи сили ППО знищили 40 дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічна атака дронів: повідомили про результати роботи ППО під Києвом та на півдні

"До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби", - йдеться у повідомленні.

Ворожі безпілотники знищено в межах Київської, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Одеської, Дніпропетровської та Херсонської областей.

Вночі проти 11 лютого Росія знову атакувала Україну ударними безпілотниками. Протиповітряна оборона працювала, зокрема, на підступах до столиці. За даними Київської ОВА, велась бойова робота й на території області.

Повідомляли, зокрема, про кілька хвиль атак по Миколаєву. Там пролунали звуки вибухів. У міській раді повідомляли про загоряння сухої трави на відкритій території. Звуки вибухів під час повітряної атаки чули також у передмісті Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «Вночі знищено 40 із 45 російських дронів - Повітряні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі