субота, 09 травня 2015 07:20

Вночі "найгарячіше" було на донецькому напрямку - штаб АТО

Вночі "найгарячіше" було на донецькому напрямку - штаб АТО
Фото: dt.ua

В ніч з 8 на 9 травня терористи продовжували обстрілювати позиції українських військових та мирні населені пункти з великокаліберної артилерії та мінометів. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Найгарячіше видалося на донецькому напрямку. Тут бандити застосували 152 міліметрові гармати та 120 – міліметрові міномети. По декілька разів обстрілювали Піски, Водяне, Авдіївку та Опитне. З гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вони також вели вогонь по Опитному. У Пісках працював снайпер.

На Луганському напрямку злочинці стріляли по Кримському та Новотошківському з 120 міліметрового міномета, а в Станично-Луганському - з автоматичного гранатомета.

Крім того, в районі Маріуполя незаконні збройні формування з гранатомета та стрілецької зброї двічі обстріляли Широкине. Після 20 години і до ранку на Маріупольському напрямку було тихо.

На Артемівському напрямку, в районі Майорська працювала ворожа артилерія. А біля Кодеми та Санжарівки – були постріли зі стрілецької зброї. Вночі терористи підступно вели вогонь по населеним пунктам Артемово та Опитне. Бойовики застосовували 152 та 122 міліметрову артилерію.

Зараз ви читаєте новину «Вночі "найгарячіше" було на донецькому напрямку - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі