четвер, 26 вересня 2013 15:58

Нічна пожежа у вінницькій багатоповерхівці: люди тікали, закутавшись в теплі покривала

Цієї ночі у Вінниці на проспекті Юності 22 горіла багатоповерхівка. Полум'я між 8 та 9 поверхами помітили місцеві жителі, вони ж і зателефонували на пожежну службу.

"На гасіння пожежі приїхали рятувальники з п'яти пожежних частин міста, - повідомив працівник прес-служби МНС 37-річний Олександр Кузь. - Коли приїхали на місце, то рятувальники, жителі сусідніх будинків стукали в квартири людей, які спали. Люди вибігали надвір хто в чому, дехто був закутаний в теплі покривала. В під'їзді майже нічого не було видно, все було чорне. В тих кладовках загорілись фарби, лаки, які жителі зберігали всередині".

Рятувальники вивели з задимленого під'їзду 12 людей.

"Вогонь поширився по шахті сміттєпроводу, через те вигоріли кладовки з 3 по 9 поверхи. Де сталося загорання і від чого - поки невідомо".

Гасили пожежу дві години. Суму втрат мешканці підраховують, заявки мають подати до жеку №12.

"Більшість будинку нічого не чула про пожежу, - каже місцева жителька Світлана Сологуб. - Випадково побачила по телевізору. Наш дом великий, має 6 під'їздів та 208 квартир. Пожежа сталася в останньому".

"Сусіди жалілися, що пожежники надто щедро все полили водою. В багатьох через пожежу погоріли теплі речі, зіпсувалась консервація, - додає Наталія Ропай. - В одних людей попеклась картошка, яку купили на зиму".

Зараз ви читаєте новину «Нічна пожежа у вінницькій багатоповерхівці: люди тікали, закутавшись в теплі покривала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі