вівторок, 27 вересня 2011 08:50

Незрозуміла вогняна куля впала з неба в Аргентині, є постраждалі

Незрозуміла вогняна куля впала з неба в Аргентині, є постраждалі

Вибух, причиною якого, ймовірно, стала "вогняна куля", яка впала з неба, прогримів у Аргентині в околицях Буенос-Айреса. В результаті інциденту загинула одна людина, шестеро отримали поранення.

Таємничий вибух, який стався у понеділок, 26 вересня, о 02:00 за місцевим часом (08:00 по Києву) також зруйнував два житлових будинки, офіс і декілька автомобілів.

Розслідуванням інциденту займається комісія, що складається з представників міністерства безпеки і пожежників.

Очевидці подій стверджують, що незадовго до вибуху спостерігали, як з неба до землі летить якась вогняна куля.

За словами міністра юстиції та безпеки провінції Буенос-Айрес Рікардо Казале, експерти "розглядають всі теорії - від вибуху з побутових причин до падіння з неба дивного предмета".

Експерти також не виключають, що таким предметом міг бути уламок американського супутника для дослідження атмосфери UARS (Upper Atmosphere Research Satellite). (Upper Atmosphere Research Satellite), який минулої суботи прийшов у некерований стан і зійшов з орбіти, впавши у північній частині Тихого океану, біля західного узбережжя Північної Америки.

За наявними даними, NASA заявило, що супутник упав на Землю дуже далеко від Південної Америки, і, малоймовірно, щоб на цей континент потрапили його частини.

Нагадаємо, що раніше грузинська сім'я заявила про те, що уламки американського супутника UARS потрапили в їхній двір.


Зараз ви читаєте новину «Незрозуміла вогняна куля впала з неба в Аргентині, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі