субота, 20 січня 2018 12:19

Невідомі до втрати свідомості побили іноземця в центрі Києва

Невідомі до втрати свідомості побили іноземця в центрі Києва
Британця Ліам Ентоні Тонга, який на 2 дні приїхав до України, побили невідомі до втрати свідомості. Фото - Facebook

19 січня близько 14:00 в центрі Києва троє невідомих побили громадянина Британії.

23-річний Ліам Ентоні Тонг приїхав до української столиці з Лутону на 2 дні. Хотів відкрити для себе нову країну. Нещодавно побував в Японії, США. Вчора він мав повертатися додому. Здав орендовану квартиру та з валізою вийшов на вулицю, щоб прогулятися містом перед відльотом. Навпроти Михайлівського собору біля Трьохсвятительської, 13 на нього напали невідомі. Вони почали кидатися в нього сніжками, штовхнули ногою валізу. Він намагався йти та не звертати уваги, але його повалили та почали бити ногами. Про це повідомляє спільнота "Типовий Київ" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі напали на волонтерку

"Хлопця били так сильно, що він знепритомнів. На жаль, він не встиг розгледіти кривдників, пам'ятає тільки, що у одного з них була зелена куртка. Примітно, що нападники не чіпали особисті речі британця, а побили просто заради розваги, за незвичайний зовнішній вигляд", - повідомляється.

Іноземця знайшла перехожа, допомогла дійти до поліції та написати заяву. Нападників розшукують правоохоронці. Ліам того ж дня вилетів до Лондона.

У Полтаві затримали двох хлопців 16 та 18 років, які побили та пограбували іноземця. У іноземця украли дорогий телефон годинник і гроші.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі до втрати свідомості побили іноземця в центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі