вівторок, 28 листопада 2017 18:56

Невідомі напали на волонтерку

Невідомі напали на волонтерку
У жінки вкрали сумку. Фото: "Цензор.нет"

У Києві невідомі скоїли розбійний напад на волонтерку Наталю Воронкову.

На заправці на вул. Велика Васиьківська її автомобілю перегородила дорогу світло-сіра BMW зі значком таксі та затемненими вікнам.

"Звідкись ззаду справа до моєї машині підходить чоловік і різко відкриває двері (я вперше в житті не встигла заблокувати виїхавши з заправки!)... Чоловік кавказької національності вихоплює мою сумку з переднього сидіння, незважаючи на те, що я теж встигла схопити її, - він все-таки вириває її, травмуючи мені руку, швидко сідає в БМВ, що загородило мені дорогу, і їх машина зривається з місця. Дякую за спробу перехожому-свідку, який практично кинувся їм під колеса, вони ухилилися і помчали по Великій Васильківській у бік центру", - пише Воронкова у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний хлопець намагався вбити бізнесмена

Жінка говорить, що перед цим їй часто дзвонили з погрозами.

У Полтаві затримали 2 хлопців 16 та 18 років, які побили та пограбували іноземця. Про це повідомили у прес-службі обласної поліції. Поліцію викликали очевидці. Патрульні прибули через 10 хв. Разом із громадянами вони затримали одного із правопорушників.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі напали на волонтерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі