понеділок, 26 листопада 2012 16:58

Невдала фотосесія у київському метро: людина загинула під колесами потяга

Невдала фотосесія у київському метро: людина загинула під колесами потяга
Гості столиці влаштували невдалу фотосесію на станції метро "Дніпро". Фото: wikipedia.org

Нещасний випадок, в результаті якого загинула людина, стався в понеділок вдень у столичній підземці. Було тимчасово призупинено рух на Святошинсько-Броварській лінії

Про це повідомили в прес-службі лінійного відділу київського метрополітену.

"Це сталося сьогодні о 14:52, людина впала на колії на станції метро "Дніпро". В цей час якраз їхав поїзд. На жаль, машиніст не встиг вчасно загальмувати, і людина загинула", - зазначила прес-офіцер лінійного відділу Наталя Кірницька.

За її словами, до Києва з Донецька приїхало у гості подружжя.

"Коли катались в метро, вирішили сфотографуватись на фоні дніпровських краєвидів. Чоловік невдало став, не зміг утримати рівновагу, тому і упав на колії", - розповіла Кірницька.

Як зазначили у прес-службі метрополітену, рух поїздів було оперативно організовано наступним чином: від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна"; по одній колії від станції "Гідропарк" до станції "Дарниця"; від станції "Дарниця" до станції "Лісова".

О 15:40 рух поїздів на Святошинсько-Броварській лінії було відновлено.

Зараз ви читаєте новину «Невдала фотосесія у київському метро: людина загинула під колесами потяга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі