вівторок, 11 квітня 2017 08:24

Невідомі влаштували збройні розбірки біля дитячого майданчика

Невідомі влаштували збройні розбірки біля дитячого майданчика
Фото: 4vlada.com

Напередодні ввечері у дворі багатоповерхівки в Кропивницькому сталася стрілянина. Щонайменше одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє "ТСН".

Водії та пасажири двох автівок з'ясовували стосунки біля дитячого майданчика. Після словесної перепалки чоловіки витягли зброю і почали стріляти. Випустили один в одного зо три десятки куль з неавтоматичної зброї.

Чоловік 36 років отримав поранення в обличчя. Товариші затягнули його в автівку і поїхали. Зараз постраждалий перебуває у реанімації.

Як повідомляє місцеве видання "Утренний город", стрілки були на чорній BMW з молдовськими номерами та червоній Mazda. Правоохоронці оголосили у місті план "Перехоплення".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі в масках обстріляли компанію чоловіків

1 квітня в місті Дубно Рівненської області застрелили адвоката Віту Шаблій. Вона на минулих виборах балотувалася на посаду міського голови від партії "Свобода". Під час стрілянини також поранили "свободівця" В'ячеслава Чайку. Він знаходиться в лікарні. На місці події працювала слідчо-оперативна група і експерти.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі влаштували збройні розбірки біля дитячого майданчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі