понеділок, 30 жовтня 2017 10:03

Негода знеструмила 10 областей України

Негода знеструмила 10 областей України
У високогіррі Карпат сніжна хуртовина. Негода знеструмила близько 400 населених пунктів у 10 областях України. Фото - скріншот

Через сильні дощі, мокрий сніг та пориви вітру в Україні без електропостачання залишилися 389 населених пунктів. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну накриє штормова погода та зливи

"Протягом 29 жовтня і в ніч на 30 жовтня в результаті ускладнення погодних умов через спрацювання систем захисту ліній електропередачі знеструмлені 389 населених пунктів", - повідомили у відомстві.

Без світла залишилися населені пункти в 10 областях. Найбільше - у Львівській та Тернопільській областях - 129 та 68 населених пунктів відповідно.

Від негоди постраждали також Хмельницька, Чернівецька, Івано-Франківська, Вінницька, Рівненська, Полтавська, Київська та Закарпатська області.

У Карпатах у неділю, 29 жовтня, пройшла снігова хуртовина. Сила вітру становила 26 м/с. Видимість через заметіль обмежена відстанню до 30 м.

Зараз ви читаєте новину «Негода знеструмила 10 областей України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі