понеділок, 30 січня 2023 12:14

Небезпека з моря: Росія націлила на Україну два десятки ракет

Станом на 30 січня в Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 11 російських кораблів.

Серед них три носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп яких складає близько 20 ракет. Про це повідомляє командування Військово-морських сил ЗСУ.

Автор: Facebook.com/navy.mil.gov.ua
  У Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 11 російських кораблів
У Чорному морі на бойовому чергуванні перебуває 11 російських кораблів

Окрім того, в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні два кораблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі

"У Середземному морі перебуває 10 ворожих кораблів, з них п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 72 ракети. За добу, в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 17 суден, з них три судна рухалось з протоки Босфор. До Чорного моря – 39 суден, з них 10 суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор", ‒ йдеться у повідомленні.

У Чорному морі кораблі окупантів перебувають віддалено від досяжності українських сил. Вороги наразі мають залп з 12 "Калібрів". Про це розповіла керівниця пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк 24 Каналу. Вона зазначила, що українські захисники вже випробували різні засоби на російських кораблях.

Зараз ви читаєте новину «Небезпека з моря: Росія націлила на Україну два десятки ракет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі