четвер, 03 березня 2022 07:18

"Не стане і вас" - українські блогери закликали росіян не мовчати

"Не стане і вас" - українські блогери закликали росіян не мовчати
Українські блогери записали відеозвернення до росіян. Фото: instagram.com/da_astafieva

Популярні українські блогери та артисти об'єдналися і записали відеозвернення до росіян.

Ролик знаменитості оприлюднили в Instagram.

Антон Птушкін, Олексій Дурнєв, Володимир Дантес, Альона Венум та Даша Астаф'єва, вкотре розказали мешканцям РФ правду, яка відбувається на території України і закликали не мовчати і виходили на центральні площі своїх міст.

"Відтоді, як армія Росії напала на Україну, щодня помирають мирні жителі, серед яких жінки, діти та старі люди. Своїми діями армія Росії порушує безліч норм Міжнародного гуманітарного права, тому що їхні снаряди приземляються на пологові будинки, лікарні, дитячі садки", - розповіла блогерка Олівка.

Не оминули зірки і погрози Путіна ядерною зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ розбили та полонили елітний підрозділ армії РФ

"Ваш президент погрожує нам ядерною зброєю. Не нам, усьому світові. Він каже нам, якщо ми не віддамо йому нашу землю, йому втрачати нічого. Ви ж розумієте, наскільки він божевільний?" - зазначив Дурнєв.

"Якщо він натисне на кнопку, попелом покриються ваші улюблені парки, де ви гуляєте з собаками, кафе, де ви п'єте фільтр. Не стане і вас", - додав Юрій Каплан.

Знаменитості закликають росіян не мовчати. Просять написати пост в мережі про геноцид, який Путін влаштував українському народу.

"Скільки можна мовчати?" - запитали у росіян блогери.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

За тиждень українська армія знищила близько 9 тис. російських окупантів, сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «"Не стане і вас" - українські блогери закликали росіян не мовчати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі