пʼятниця, 16 грудня 2022 18:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Не залишились у боргу за ракетні удари ‒ як ЗСУ били російських загарбників 16 грудня

Не залишились у боргу за ракетні удари ‒ як ЗСУ били російських загарбників 16 грудня
За добу українські війська уразили три райони зосередження особового складу загарбників. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Вранці 16 грудня російські загарбники завдали масованого ракетного удару по цивільній інфраструктурі України.

За уточненими даними, окупанти випустили 70 крилатих і чотири керовані авіаційні ракети. Про це у вечірньому зведенні повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Українські сили протиповітряної оборони збили 60 крилатих ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка показала актуальну карту боїв в Україні

"У результаті ударів вражено декілька об'єктів енергетичної інфраструктури та житлові будинки в Житомирській, Київській, Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях", ‒ йдеться у повідомленні.

Українські військові не залишилися у боргу. За добу підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили три райони зосередження особового складу, а також пункт управління та склад боєприпасів російських загарбників.

Внаслідок російського ракетного удару по Кривому Рогу 16 грудня загинули троє людей. Ще 13 зазнали поранень. Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Вранці 16 грудня Росія масовано вдарила по Україні ракетами. Вибухи пролунали в різних областях.

Зараз ви читаєте новину «Не залишились у боргу за ракетні удари ‒ як ЗСУ били російських загарбників 16 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі