четвер, 10 березня 2022 11:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Назвали кількість загиблих цивільних на Луганщині з початку війни

Назвали кількість загиблих цивільних на Луганщині з початку війни
Обстрілами пошкоджено або повністю зруйновано 224 будівлі. Фото: t.me/luhanskaVTSA

За два тижні війни від обстрілів російських окупантів на Луганщині загинули 34 людини, вісім з них протягом останньої доби.

Обстрілами пошкоджено або повністю зруйновано 224 будівлі. Із них 109 – упродовж тижня, 38 – за останні 24 години, – повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

"️За цей час ворог близько двохсот разів відкривав вогонь у наш бік. Останнім часом, здебільшого, росіяни обстрілюють артилерією і "Градами" багатоповерхівки Сіверськодонецька, Лисичанська, Рубіжного – б'ють по беззахисних громадянах", – заявив Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від ворожих авіаударів по Житомирщині загинули люди

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кількість загиблих цивільних на Луганщині з початку війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі