понеділок, 10 грудня 2012 05:59

Знайшли уламки літака, на якому летіла Дженні Рівера

Знайшли уламки літака, на якому летіла  Дженні Рівера
Дженні Рівера ФОТО: news.bigmir.net

Рятувальники виявили уламки невеликого літака, на борту якого перебувала мексиканська співачка Дженні Рівера, а також ще чотири пасажири і два пілоти.
Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на міністра транспорту і зв'язку Мексики.

Фрагменти Learjet 25, зареєстрованого в США, знайдені в мексиканському штаті Нуево-Леон на північному сході країни. За попередніми даними, в результаті авіакатастрофи не вижив ніхто.

Літак, на борту якого перебувала Рівера, вилетів із столиці Нуево-Леона Монтеррея в Толуки, столиці штату Мехіко, в 3:30 неділі за місцевим часом (11:30 за Києвом). Він пропав з екранів радарів приблизно через десять хвилин. Як відзначає агентство, тривалість польоту з Монтеррея в Толуки становить близько години.

Рівера, яка народилася в Каліфорнії в родині мексиканських іммігрантів, давала в Монтерреї концерт. Виконавиця постійно проживала в США зі своїми п'ятьма дітьми.

43-річна співачка прославилася в таких жанрах як нортенья і банда. Рівера записала більше десяти альбомів, які розійшлися загальним накладом більше 15 мільйонів екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли уламки літака, на якому летіла Дженні Рівера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі