пʼятниця, 08 лютого 2013 16:08

На Запоріжжі вже другу добу шукають рибалок

7 лютого о 10:23 до служби порятунку "101" від дружини надійшло повідомлення про зникнення чоловіка та сина. Подія сталася на річці Дніпро в районі плавнів села Біленьке Запорізького району. Напередодні, 6 лютого, близько восьмої години вечора 38-річний чоловік з 21-річним сином пішли на рибалку та до теперішнього часу не повернулись. Телефонного зв'язку зі зниклими не було.

Про це повідомили у прес-службі МНС у запорізькій області

Терміново на місце ймовірного зникнення направили рятувальний катер "UMS-600" та водолазне відділення, рятувальники якого проводили обстеження плавнів річки Дніпро у світлий період доби. На жаль, ні плавзасобу, ні людей виявити не вдалось.

"Зранку, 8 лютого, пошуки зниклих рибалок продовжились. Окрім рятувальників, для проведення пошуково-рятувальної операції залучені співробітники МВС і рибінспекції. За допомогою катеру "UMS-600" та двох гумових човнів від Аварійно-рятувального загону спеціального призначення спеціально створені групи проводять обстеження як водної акваторії, так і берегової лінії. Три пошукові водолазні групи працюють на воді, ще три мобільні оперативні групи обстежують прибережну територію", - повідомила Юлія Баришева з прес-служби МНС області.

Всього для проведення пошуково-рятувальної операції від служби порятунку залучено 3 плавзасоби, 3 одиниці спеціальної техніки та 23 чоловіка особового складу.

У зв'язку з цим Головне територіальне управління МНС України у Запорізькій області наполягає утриматися від виходу в акваторію р. Дніпро, Каховського водосховища та Азовського моря в зимовий період.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі вже другу добу шукають рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі