вівторок, 05 червня 2012 11:05

На Закарпатті верба розчавила водія разом із машиною

На Закарпатті верба розчавила водія разом із машиною
Транспортний засіб відкинуло на узбіччя і він зупинився над річкою Чорна Тиса. Фото: zakarpattya.net.ua

Вчора близько 15-ї години до управління МНС міста Рахів Закарпатської області поступило повідомлення. Випадкові свідки розповіли, що на автодорозі Мукачево-Рогатин в селі Білин дерево упало на автомобіль. На місце пригоди виїхали рятувальники, міліція та лікарі.

"Виявилося, що на автомобіль "Фіат", який їхав з міста Рахів у село Білин, упала верба. Древо прогнуло дах автівки і 30-річний водій отримав удар по голові. Від крововиливу у мозок помер одразу", - розповіла керівник Центру пропаганди ГУ МНСУ в Закарпатській області Наталія Батир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За годину негоди загинули півсотні людей

На задньому сидінні їхали двоє синів Василя Волічека – 4 і 12 років. Дітей дерево не зачепило. Лікарі "швидкої" відвезли їх додому в Рахів.

Як з'ясувалося, того дня Василь Волічек вирішив провідати родичів у Білині. Їхати повинні були разом з дружиною. Однак, в останній момент посварилися і жінка залишилася вдома. З чоловіком відправила тільки дітей. Коли "Фіат" проїжджав під старою вербою, та з тріскотом повалилася на проїжджу частину дороги. Від удару Василь Волічек втратив керування авто. Транспортний засіб відкинуло на узбіччя і він зупинився над річкою Чорна Тиса. Від падіння у гірський потік автомобіль урятував старий пень.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті верба розчавила водія разом із машиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі