пʼятниця, 11 січня 2013 08:57

На Волині чоловік через ревнощі влаштував страшну різанину

На Волині чоловік через ревнощі влаштував страшну різанину
Фото: bagnet.org

44-річний мешканець Волині прокинувся близько півночі і побачив, що поряд немає дружини, - інформують у МВС України у Волинській області, пише ТСН.

Чоловік вирішив сходити до брата, адже думав, що жінка може бути у нього. Однак її там не застав, тому повернувся додому. Дорогою він почув голос дружини, яка йшла разом із 25-річним коханцем. Побачивши це, він розлютився, а відтак дістав ніж. Збивши з ніг молодика, наніс йому сім ударів. У цей момент жінка почала втікати, однак ревнивець наздогнав її на сусідському подвір'ї і двічі вдарив ножем. Один із ударів виявився для неї смертельним. А її коханець помер через добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині молодший брат зарізав старшого через п'яні витребеньки

Спочатку ревнивець хотів повіситися, але потім ліг спати у хліві на сіні. Вранці його знайшли правоохоронці. Зловмисник пояснив міліціонерам, що уже два роки він знав про зради дружини, проте розмови із другою половинкою жінці не допомогли і вона поплатилася за це життям.

Далі чоловік відповідатиме перед українською Фемідою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від десяти до п'ятнадцяти років або ж навіть довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Волині чоловік через ревнощі влаштував страшну різанину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі