вівторок, 11 грудня 2012 12:08

Сварка в одній із миколаївських сімей закінчилася різаниною

Сварка в одній із миколаївських сімей закінчилася різаниною
Хлопець виявився трохи спритніший за свою дружину. Фото: esp.md

Сьогодні, 11 грудня, о 4.20, молоде подружжя з Корабельного району в ході раптово виниклої сварки вирішили довести один одному свою правоту за допомогою ножів.

Від отриманих ножових поранень дружина 23-річного миколаївця померла на місці, а сам глава сім'ї, який молодший вбитої дружини на 3 роки, госпіталізований у відділення реанімації Жовтневої Центральної районної лікарні. Життя порізаного хлопця зараз поза небезпекою, пише "Новости-N".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин зарізав тещу з дружиною, а потім і себе

Правоохоронці Корабельного РВ ММУ УМВС в Миколаївській області встановили, в конфлікті подружжя, що закінчився трагічним чином, замішаний і 22-річний брат убитої.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України "Умисне вбивство". Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Сварка в одній із миколаївських сімей закінчилася різаниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі