середа, 28 серпня 2013 15:40

На Волині молодий підприємець повісився біля хати, приревнувавши наречену

На Волині молодий підприємець повісився біля хати, приревнувавши наречену
Фото: zz.te.ua

22-річний волинянин повісився після того, як його 18-річна наречена пішла танцювати з іншим. Його труп знайшла неподалік хати мати.

Дмитро працював підприємцем. Зустрічався із дівчиною, на чотири роки молодшою за себе. Разом молодята проживали майже півроку. Щоправда, в незареєстрованому шлюбі.

Незавдовго до трагедії пара пішла на вечірку. Там між молодими людьми виник конфлікт. Як розповідають очевидці, сварка зчинилася тому, що18-річна наречена пішла танцювати з іншим. Після словесної перепалки Дмитро пішов у невідомому напрямку. А на ранок мати знайшла сина мертвим.

Інспектор із роботи з населенням та громадськими формуваннями райвідділу внутрішніх справ Валентина Коширець повідомила, що хоча дівчину й допитували в якості свідка, проте обвинувачення в доведенні до самогубства не пред'являли. Відтак кримінальна справа закрита через відсутність складу злочину.

 

Зараз ви читаєте новину «На Волині молодий підприємець повісився біля хати, приревнувавши наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі