четвер, 07 лютого 2019 10:57

На вокзалі помер чоловік, який запізнився на потяг

На вокзалі помер чоловік, який запізнився на потяг
Чоловік запізнився на свій потяг і вирішив заночувати у залі очікування. Фото: Роман Барабаш

7 лютого на Південному вокзалі в Києві помер 39-річний чоловік, який спізнився на поїзд, що їде до Лисичанська. Тіло виявили волонтери, які чергують на вокзалі, близько 2:15, повідомляє "Інформатор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві бурулька вбила пенсіонера

На вокзал чоловік прийшов, будучи в стані алкогольного сп'яніння. Коли дізнався, що запізнився на свій потяг, вирішив заночувати в залі очікування.

Приблизно через годину волонтери виявили, що пасажир погано себе почуває. Його намагалися привести до тями, використовуючи нашатирний спирт, і поклали на бік, щоб чоловік не захлинувся власною слиною. Проте всі їхні зусилля виявилися марними.

На місці працював екіпаж патрульної поліції, "швидка" і слідчо-оперативна група. Деталі трагічної події встановить слідство.

Віднедавна на столичному залізничному вокзалі запрацювала Сервісна служба Національної поліції. Її працівники слідкують за дотриманням громадського порядку.

Зараз ви читаєте новину «На вокзалі помер чоловік, який запізнився на потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі