вівторок, 04 грудня 2012 15:13

На Вінниччині застрелили мисливця

На Вінниччині застрелили мисливця
У вінничанина влучив 58-річний мисливець. Фото: oxotnikam.com

46-річного вінничанина застрелили на полюванні біля села Гущинці Калинівського району. Чоловік помер від поранення у грудну клітку. Трагедія сталася у Чорному лісі Вінницького Держлісгоспу. Про загибель повідомив міліціонерів мешканець Вінницького району.

"На полюванні мисливців було однозначно кілька. Зазвичай по двоє не ходять. Тому що мисливці діляться на дві групи: одні заганяють тварин, інші полюють. Хто саме вистрелив у чоловіка, достеменно невідомо і не зрозуміло, як це відбулося. Але скоріш за все, це сталося випадково", — каже працівник правоохоронних органів.

Між собою мисливці говорять, у той день на полювання виїхало багато людей. За джерелами в міліції, у вінничанина влучив 58-річний мисливець, який працює охоронцем автосалону.

"Може десь за гілляку зачепився. Якщо рушниця була не на запобіжнику, то могла вистрелити. Все може бути, але це версії", - каже голова товариства мисливців та рибалок у Калинівському районі Володимир Даценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександра Матківського підстрелили на полюванні

Усі обставини загибелі чоловіка з'ясовує обласне слідче управління. Порушили кримінальну справу за статтею 119. У ній йдеться про вбивство через необережність. Коли з'ясують, хто винуватий, можуть покарати до 5 років позбавлення волі.

Зараз відкрито полювання на парнокопитних — косулю та кабана, а також на зайців та лисиць. Мисливці почали їх вистежувати в угіддях з третього листопада.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині застрелили мисливця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі