середа, 28 березня 2012 14:15

На Вінниччині переповнена "Копійка" впала у ставок, четверо людей втопилися

27 березня о 19.50 біля села Гармаки Барського району Вінниччини водій автомобіля "ВАЗ-01" не впорався з керуванням. Внаслідок цього машина перевернулась і попала у ставок. Четверо пасажирів втопились, одному вдалося вибратись.

За словами начальника відділу профілактики ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичка, всі учасники ДТП мешканці села Колосівка Барського району.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

"Їхали через греблю. Чому машина з'їхала з дороги, слідство з'ясовує. Хлопець, який залишився живим, пішов до знайомих в Гармаки, кілометр-півтора йшов. Переодягнувся, посушився і тільки потім зателефонував у міліцію, розказав про ДТП. Говорить, що виліз через вікно водійських дверей. Мовляв, тільки вони працювали. Машина старенька, їй вже 33 роки. Зупинилась у ставку біля берега, навіть колеса стирчали з води. Чи були загиблі в стані алкогольного сп'яніння ще невідомо. Результатів експертизи ще не отримали", - сказав він.

Машину витяг черговий караул рятувальників з міста Бар, причепивши трос до автоцистерни.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

Мешканці села Колосівка розповіли, що машина належала 25-річному Віталію Шандуру. В нього залишилась дружина та 1-річна дитина. Загинули також брати Хрущак Валерій та Сергій. Найстарший - 35-річний Щур Віталій, в нього залишилось 2 дітей. Вдалося врятуватися неодруженому Валерію Масюку, 26 років.

"Всі хлопці були з хороших багатодітних родин. Дуже жалко їх. Як так получилось, куди їхали, ніхто не знає", - зауважили місцеві.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині переповнена "Копійка" впала у ставок, четверо людей втопилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі