четвер, 06 червня 2013 17:02

На Вінниччині двох людей убило блискавками

На Вінниччині двох людей убило блискавками

Трагедія сталася у  5 червня селі Качківка Ямпільського району на Вінниччині. Коли почалася гроза, 38-річна Людмила Лиса  випасала у полі худобу.

"Це якраз була їхня черга пасти череду, разом з Ларисою на полі був її тато, Сергій Кушнір,  та діти, - розповідає Тетяна Лопушанська, керівник  Качківського поштового відділення. - У нас в обід не женуть корів додому, щоб подоїти - люди їдуть кіньми на поле. От десь о пів на першу розпочався буревій, гриміло, блискало. Люди сховалися під дерева, щоб перечекати. Коли блиснуло - ніхто навіть не зрозумів, що сталося. Лариса стояла біля воза, то блискавка влучила в неї, і в сусідського коня. Люди викликали швидку з Качківки та з Ямполя, але нічого вже не можна було зробити, приїхала міліція,   Ларису забрали на розтин до Ямполя".

Експертиза підтвердила, що Лариса Лиса загинула від удару блискавки.

" Дуже шкода,  бо ж не хворіла, все було добре і померла, - каже Тетяна Василівна. - З чоловіком Анатолієм обоє в колгоспі робили.  Залишилося двоє дітей. Син Олег в минулому році закінчив 11 класів. А донька Настя перейшла в 9-й клас".

Поховають жінку завтра, 7 червня, на місцевому кладовищі.

Того ж дня у селі Червоне Немирівського району  від удару блискавки загинув 28-річний чоловік. Відомо, що він мешканець Брацлава, працює на монтажному підприємстві. В той день він вантажив у селі Червоне  металеві бочки.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині двох людей убило блискавками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі