пʼятниця, 28 грудня 2012 15:02

На Вінниччині чоловік протаранив мікроавтобус, у якому їхала його дружина

На Вінниччині чоловік протаранив мікроавтобус, у якому їхала його дружина
Фото: mukachevo.net

Неподалік Козятина на київській трасі водій автомобіля "Жигулі" 26-річний Анатолій Борчаківський з села Пиковець Козятинського району в'їхав у пасажирський мікроавтобус "Мерседес-Бенц". Чоловік від травм загинув на місці.

Аварія трапилася вчора, близько 14-ї год. Водій "Жигулі" їхав за дружиною та донькою, які поверталися маршрутним таксі із Вінниці додому.

За півгодини до трагедії Анатолію зателефонувала дружина аби той виїхав за нею до зупинки у Козятині. Але чоловік чомусь виїхав на трасу. Не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. Від удару у мікроавтобус його відкинуло на обабіч дороги.

"У нього швидкість була не менше 150 кілометрів на годину. Виїхав на зустріч йому несподівано. Куди ж було водієві маршрутки діватися?", - розповідає слідчий райвідділу міліції Козятинського району Юрій Мазур.

У автобусі їхали 22 пасажири. Лише двох госпіталізували до лікарні. Усі інші обійшлися легкими травмами. Їх оглянули лікарі і відпустили додому.

Правоохоронці з'ясують за яких обставин трапилася аварія. Розпочали досудове слідство за відкритим кримінальним провадженням за фактом ДТП.

Анатолія Борчаківського поховають 29 грудня на кладовищі села Пиковець.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік протаранив мікроавтобус, у якому їхала його дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі