вівторок, 25 червня 2013 14:30

На Вінниччині 62-річний чоловік втопився в криниці

На Вінниччині 62-річний чоловік втопився в криниці
Фото: stroim.dn.ua

Тіло 62-річного Володимира Слободянюка із Тиврова на Вінниччині знайшли у криниці загального користування на вулиці Котовського. Чоловік проживав на ті й же вулиці із дружиною. Дітей у них не було.

"Володимир Слободянюк ніде не працював, хворів, - каже Олександр Кушнір із відділу надзвичайних ситуації Тиврівської РДА. - В неділю, 23 червня, пішов пройтися вулицею. Через кілька годин дружина почала шукати чоловіка. До пошуків долучилися сусіди. За чотири години тіло й знайшли у тій криниці. Викликали міліцію та рятувальників".

Зараз Тиврівські правоохоронці з'ясовують причини загибелі Володимира Слободянюка.

"Деталі справи не розголошують, поки ведеться слідство, - каже Кушнір. - Відомо тільки, що під час попереднього огляду тіла, судмедексперт не виявив ознак насильницької смерті. Був це суїцид, чи чоловік впав у криницю з необережності - з'ясує міліція".

Днем раніше, 22 червня, рятувальники дістали із криниці 53-річну мешканку Барського району Вінниччини. Жінка пробула у крижаній воді всю ніч. Її з діагнозом "переохолодження" госпіталізували у реанімаційне відділення районної лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 62-річний чоловік втопився в криниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі