вівторок, 22 вересня 2020 09:47

На військовому полігоні спалахнула пожежа: що відомо
3

Фото: hromadske.ua
До гасіння залучили авіацію
Вогонь охопив 10 га

На Херсонщині під час проведення штабних стрільб на полігоні оперативного командування "Південь" у полі загорілася суха трава. Вогонь перекинувся на ліс і охопив 10 га. Про це повідомляє Генштаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники загасили одну з лісових пожеж

"Завдяки спільним оперативним і злагодженим діям особового складу, залученого для проведення навчань, і представників Державної служби з надзвичайних ситуацій України, розповсюдження вогню було припинено й наразі триває ліквідація наслідків пожежі.
Для гасіння було задіяно відповідну чергову пожежну техніку та авіацію. Особовий склад і технічні засоби не постраждали", – йдеться в повідомленні.

У ДСНС повідомили, що, станом на 7:00 22 вересня, відкритого вогню не спостерігалось, тліли окремі осередки лісової підстилки та залишки деревини. Станом на 9:00, пожежу локалізували.

На полігоні оперативного командування "Північ" ЗСУ поблизу селища Гончарівське на Чернігівщині загорілися намети. Постраждали троє військових.

Зараз ви читаєте новину «На військовому полігоні спалахнула пожежа: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі