понеділок, 14 січня 2013 00:49

На трасі Мала Рублівка-Полтава зіткнулися пасажирський автобус з Шевроле. 3 людей загинули

На трасі  Мала Рублівка-Полтава зіткнулися пасажирський автобус з Шевроле. 3 людей загинули
ФОТО: tvi.ua

У Полтавській області зіткнулися пасажирський автобус і легкове авто, три людини загинули, одна госпіталізована, повідомили в Центрі зв'язків з громадськістю облуправління міліції в неділю, передає Інтефакс-Україна.

За їх даними, це сталося близько 8 годин 13 січня на 42-м кілометрі автодороги Мала Рублівка-Полтава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Кривому Розі: "Audi" від удару об стовп розірвало на дві частини, водій загинув

"За попередньою інформацією, в напрямку міста Полтава рухався автомобіль "Шевроле-Епіка", під управлінням 46-річного полтавчанина. У легковику, окрім водія, були ще три пасажири. На заокругленні дороги вищевказаного кілометра водій легкового автомобіля не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль винесло" боком на зустрічну смугу, по якій в цей час, за маршрутом Київ-Суми, рухався пасажирський автобус "Вольво", під управлінням 45-літнього полтавчанина. У салоні автобуса перебували семеро пасажирів: 2 чоловіків і 5 жінок. Водій автобуса приклав максимум зусиль, щоб не допустити ДТП. Проте уникнути аварії, на жаль, не вдалося", - сказано в повідомленні.

В результаті зіткнення транспортних засобів три пасажира (жінка і двоє чоловіків) легкового автомобіля загинули на місці події. Особи встановлюються. А водія "Шевроле" каретою швидкої медичної допомоги доставили в полтавську лікарню у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівненській області два ВАЗа зіткнулися лоб в лоб - 8 постраждалих

Що стосується автобуса "Вольво", то ні його водій, ні пасажири не постраждали. Після ДТП полтавська фірма перевізник направила на місце трагедії інший автобус марки "Мерседес", яким пасажири продовжили подорож за маршрутом.

Зараз на місці ДТП працює слідчо-оперативна група міліції. За фактом трагедії розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Зараз ви читаєте новину «На трасі Мала Рублівка-Полтава зіткнулися пасажирський автобус з Шевроле. 3 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі