понеділок, 13 серпня 2012 00:21

На сході Лондона сталася найбільша за кілька років пожежа

У неділю, 12 серпня, на сході Лондона сталася найбільша за кілька років пожежа. В гасінні вогню на заводі, розташованому приблизно за десять кілометрів від Олімпійського парку, зайняті понад 200 брандмейстерів і 40 пожежних машин. На даний момент пожежа локалізована.

Автор: vesti.ru
 

Причина загоряння на одноповерховому заводі з переробки відходів площею близько п'яти тисяч квадратних метрів, який був повністю охоплений полум'ям, невідома. На даний момент відомостей про потерпілих немає.

"Ми не бачили пожежі подібного масштабу в Лондоні протягом останніх кількох років. Це, безумовно, драматичне завершення Олімпіади для лондонської пожежної бригади", - зазначив керівник столичних брандмейстерів Рон Добсон.

Автор: vesti.ru
 

Тим часом, в Оргкомітеті лондонських Олімпійських та Паралімпійських ігор-2012 підкреслили, що ніщо не вказує на те, що церемонія закриття Ігор буде якось порушена цим інцидентом.

Зараз ви читаєте новину «На сході Лондона сталася найбільша за кілька років пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі