вівторок, 20 вересня 2011 16:37

На Рівненщині вантажівка розтрощила вщент "Москвича"

Учора об 11 годині на автодорозі поблизу села Вересневе Рівненського району автомобіль "АЗЛК 2140" врізався у вантажівку "DAF XF 95.430" з причепом. Від удару легковик злетів на узбіччя й перевернувся.

"ДТП сталася неподалік обласного центру. Легковий автомобіль їхав з Рівного у напрямку райцентру Дубно. Його на швидкості під час перестроювання з лівої смуги на праву вдарила й зіштовхнула з автодороги попутна вантажівка. Водій "DAF XF 95.430" з причепом, ймовірно, не дотримався бокового інтервалу", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

За кермом "Москвича" був 33-річний мешканець села Олександрія Рівненського району. Його госпіталізували в нейрохірургічне відділення центральної міської лікарні в Рівному. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій правого передпліччя.

Водій вантажівки не постраждав. Йому 38 років. Він родом із Житомирської області.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка розтрощила вщент "Москвича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі