вівторок, 14 червня 2011 15:49

На Рівненщині у бочці знайшли три трупи

Сьогодні об 11 годині в селі Рудня Радивилівського району на Рівненщині на дворі магазину в металевій бочці з-під соняшникової олії місцеві мешканці знайшли мертвими трьох односельців. Припускають, що вони отруїлися випарами.

"Мертві тіла було виявлено в металевій ємкості з-під соняшникової олії об'ємом 30 метрів кубічних. Вона знаходилася в погребі. Чоловіки проводили очистку бочки. Загиблими виявилися місцеві мешканці: 43-річний Микола, 36-річний Василь та 35-річний Володимир", - розповів Микола Прокопчук, начальник центру пропаганди обласного управління МНС.

Місцеві жителі розповідають, що спершу в бочку опустився один чоловік і знепритомнів. Двоє інших пішли йому на допомогу й також загинули.

"Попередньо, думаю, можна припустити, що трагедія сталася через отруєння якимись випарами. Однак, остаточно про це буде відомо пізніше. Зараз там працюють наші спеціалісти, а також міліція та прокуратура", - додав Микола Прокопчук.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині у бочці знайшли три трупи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі