середа, 12 лютого 2014 12:05

На Рівненщині мікроавтобус влетів у фуру: четверо загиблих, п'ятеро травмованих

На Рівненщині мікроавтобус влетів у фуру: четверо загиблих, п'ятеро травмованих
Фото прес-центру обласного управління МВС

Чотири трупи та ще п'ятеро травмованих – результат автомобільної аварії, яка трапилася у середу 12 лютого на міжнародній трасі Київ-Чоп. Сьогодні близько 7-ої години ранку на зустрічній смузі не розминулися білий мікроавтобус "Рено Трафік" та вантажівка "Мерседес-Атего". ДТП сталося поблизу райцентру Дубно у Рівненській області.

"Водій "Рено" рухався з боку Радивилова у напрямку Рівного. Попередньо встановлено, що чоловік не впорався з керуванням, пересік суцільну лінію розмітки та виїхав на смугу зустрічного руху, – розповідає керівник обласного відділу ДАІ Олександр Семенюк. – У цей момент мікроавтобус влетів у вантажівку одного з молокозаводів. Під час зіткнення троє людей у "Рено" загинули одразу на місці ДТП, інших потерпілих госпіталізували до лікарні. Згодом ще одна пасажирка мікроавтобуса померла в реанімації".

Удар був настільки потужним, що мікроавтобус зім'яло майже до середини, кабіну розтрощено на друзки. Водій вантажівки також постраждав – за попередньою інформацією, він пошкодив ноги у суміші розбитого металу та скла.

Прізвища та вік чотирьох загиблих поки невідомі, а п'ятеро травмованих людей перебувають у лікарні.

"Опитати, звідки й куди вони їхали – не змогли, бо поранені люди були непритомними, - додає Олександр Миколайович. – Обставини жахливої автопригоди ще з"ясовуємо. Можу лише сказати, що рух на цій ділянці автотраси Київ-Чоп уже відновлено".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині мікроавтобус влетів у фуру: четверо загиблих, п'ятеро травмованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі