пʼятниця, 07 вересня 2012 20:29

На Рівненщині дві іномарки зіткнулися лоб в лоб: водії та пасажири загинули
7

Фото: Фото: прес-служба управління ДАІ в Рівненській області

У п'ятницю, 7 вересня, поблизу села Іваничі Костопільського району Рівненської області загинуло одразу четверо людей. На сільській дорозі не розминулося два автомобілі – "Рено 25" та "Опель Комбо".

Легковики перетворилися на купу металобрухту, а їхні водії та пасажири померли на місці від отриманих травм.

ДТП сталася опівдні між селами Іваничі та Корчів'я. Кажуть, 32-річний Микола, який керував "Рено", раптово виїхав на смугу зустрічного руху. По дорозі в той момент рухалося інше авто. Водій "Опеля" просто не мав часу вирулити, щоб якось уникнути лобового зіткнення.

Від потужного удару два автомобілі винесло у поле, а салони зім'яло аж до пасажирських крісел. Щоб витягнути тіла людей, метал довелося розрізати автогеном.

"Вже порушено кримінальну справу і ведеться слідство. Про причини зіткнення іномарок поки говорити зарано, бо ми ще не знаємо, чому один з водіїв втратив керування", - коментують в обласному управлінні ДАІ.

Обидва водії в аварії загинули – Микола з костопільського села Головин та 44-річний власник "Опеля" Анатолій зі Ставка цього ж району.

Окрім них, смертельні тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів - 20-річний Андрій, який сидів у "Рено" та 43-річна Ольга з "Опеля".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині дві іномарки зіткнулися лоб в лоб: водії та пасажири загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі