середа, 05 вересня 2012 12:03

Полтавський суд змушує жертву ДТП заплатити людині, яка її збила

Полтавський суд змушує жертву ДТП заплатити людині, яка її збила
Суд заствляє хопця заплатити жінці, яка врізалась у нього на парковці. Фото: vaas.gov.ua

Київський районний суд міста Полтави постановив сплатити жертві ДТП на користь людини, яка її збила.

Про це розповів адвокат потерпілого Павло Кишкар.

"Цей випадок — перший за мою насичену практику. 28 травня біля супермаркету на парковці хлопець тільки припаркувався, як у нього на швидкості в'їхала жінка на "Opel Vectra". Суд у першій інстанції визнав цю жінку винною у скоєнні ДТП. Коли ми подали на відшкодування моральних та матеріальних збитків, то за рішенням цього ж суду (який раніше визнав її винною у ДТП, - ред.) ми маємо компенсувати їй витрати послуг адвокатів. Тобто вона нам нічого не винна, а в винні ми їй", - зауважив адвокат, додавши, що зараз справа розглядається у Апеляційному суді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців влаштовує корупція та проплачені суди - адвокат

Також, за його словами, через отримані у аварії травми хлопець пролежав тиждень у лікарні. Йому діагностували черепно-мозкову травму першого ступеня. Навіть після того, як його виписали і пройшло стільки часу, у нього і досі болить голова.

За словами, Кишкаря, його підзахисний допустив одну помилку - дозволив міліціонерам переписати його свідчення, в яких він спочатку указав, що жінка-водій була у нетверезому стані.

"Вона ледве з машини тоді вийшла", - додав адвокат.

За його відомостями, ця жінка — дружина працівника правоохоронних органів, і її чоловік був присутній під час оформлення ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Полтавський суд змушує жертву ДТП заплатити людині, яка її збила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі