пʼятниця, 25 жовтня 2013 14:00

На Рівненщині чорноземи розкрадають вантажівками, але владі про це не відомо

На Рівненщині чорноземи розкрадають вантажівками, але владі про це не відомо
Фото: chitay.net

У Рівненській області масово розкрадають чорноземи. Як повідомляється у сюжеті ТСН, у Гощанському районі лише за день спритні підприємці вивезли п'ятдесят "КамАЗів" родючих ґрунтів.

Усі місцеві жителі про вивезення знають, але цього не знають правоохоронці та районна влада.

На трасі Київ-Чоп водій вантажівки, яка перевозила землю, легко зголосився привезти землі за 750 гривень. За день він готовий зробити сім рейсів.

Як вдалось з'ясувати, у самому кар'єрі на завантаження чекають два "КамАЗи". Водій екскаватора розповідає: готовий працювати і вдень, і вночі заради грошей. За його словами, завантажити одну машину коштує 100 гривень.

У свою чергу, місцеві жителі про розкрадання чорнозему знають, але не втручаються.

Також вдалось встановити, що на трасі, якою вивозять родючий ґрунт, постійно чергують інспектори ДАІ. Вони відмовляються перевірити документи у водіїв вантажівок із чорноземом. "Згідно із нових правил, можемо зупиняти лише за порушення дорожніх правил", - зазначив даішник.

При цьому керівник районної міліції, районний прокурор і голова райдержадміністрації запевняють: вони про вивезення ґрунту нічого не знають.

 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чорноземи розкрадають вантажівками, але владі про це не відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі