понеділок, 03 жовтня 2011 13:26

На Полтавщині в аварії загинули чотири людини
5

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

У місті Миргород Полтавської області 30 вересня через зіткнення легкового автомобіля BMW із вантажівкою КамАЗ загинули водій BMW та троє пасажири легковика. Дві людини із травмами направили у місцеву лікарню. Водій вантажівки не постраждав.

Аварія трапилася о 21 годині на вул. Гоголя, на мосту.

В Полтавському обласному управлінні ДАІ розповіли, що 40-річний водій легковика, харків'янин Юрій, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та на швидкості зіткнувся з вантажівкою. "КамАЗом" керував 30-річний водій із Черкащини.

"Поверталася додому із Гаркушенець, - розповіла свідок аварії, 16-річна миргородка Олена Черкас. - Самої аварії не застала, але бачила, як тіла потерпілих діставали. Крові море, машина в гармошку. Жах".

Серед загиблих пасажирів BMW, крім водія - Сергій Матвієнко, 38 років , Анастасія Чебурна, 30 років та 30-річна Олена Брухвей. Жителі Харкова та Вінницької області.

Ще у легковики їхали 23-річна миргородка та 31-річна жителька Харківської області. Жінок із травмами доправили в центральну районну лікарню. Сьогодні вранці мешканку Харківської області виписали.

У Миргороді говорять, водій BMW, був не тверезий, через це перевищив швидкість та не впорався із керуванням. Правоохоронці цей факт не підтверджують, але і не спростовують.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині в аварії загинули чотири людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі