субота, 07 лютого 2015 20:14

На Полтавщині квартирний злодій проникав у помешкання, віджимаючи пластикові вікна

На Полтавщині квартирний злодій проникав у помешкання, віджимаючи пластикові вікна
Фото: econet.ru

У Лубнах на Полтавщині затримали домушника. Чоловіку місто приїхав із Чернігівської області. Винайняв квартиру. Потенційних жертв шукав спонтанно. Але за квартирами спостерігав, щоб вдома нікого не було. У квартири проникав шляхом підбору ключів від вхідних дверей чи через вікна, віджавши їх відповідним інструментом. Виносив гроші, цінності та побутову техніку.

"Протягом січня цього року до чергової частини Лубенського міськвідділу надійшла низка заяв від жителів Лубен про крадіжки цінних речей із їх помешкання. Невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикових вікон, або ж підбору ключа до вхідних дверей, проникала до помешкання жителів міста, звідки таємно викрадала речі, які представляли матеріальну цінність для господарів",– інформує Олена Якимець із Лубенської міліції.

Співробітниками сектору карного розшуку було проведено ряд оперативно – розшукових заходів, в ході яких вдалося встановити місце знаходження та затримати підозрюваного у скоєнні крадіжок. Порушником виявився 28-річний, раніше судимий за такого ж роду злочини житель сусідньої області.

"На сьогоднішній день слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання відносно затриманого запобіжного заходу утримання під вартою", - пояснює Олена Якимець.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині квартирний злодій проникав у помешкання, віджимаючи пластикові вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі