пʼятниця, 16 січня 2015 09:11

На Полтавщині із квартири злодії винесли 4 трилітрові банки із грошима

На Полтавщині із квартири злодії винесли 4 трилітрові банки із грошима
oboi-dlja-stola.ru

У курортному Миргороді на Полтавщині невідомі проникли у квартиру і вкрали гроші та ювелірні вироби всього на суму біля 2 мільйонів гривень.

– До чергової частини міліції Миргорода надійшло повідомлення про крадіжку в багатоповерхівці. Квартира, яку обікрали, знаходилась на 3 поверсі. Проникли злочинці через двері, зламавши замок в одних дверях, інші ж – вибили. З квартири винесли чотири 3-літрові банки, в яких було 86 тисяч 200 доларів, 15 тисяч євро, 66 тисяч гривень, а також ювелірні прикраси,– пояснює Андрій Білокінь із обласної міліції.

Сусіди говорять, що не обійшлося без наводки. Просто навмання у квартиру та ще й на 3 поверсі багатоповерхівки ніхто б не поліз.

Зараз по даному епізоду міліціонери проводять оперативно-розшукові заходи.

А по іншій крадіжці, котра трапилася у обласному центрі, злочинця міліціонери вже затримали. Крадіжку виявила мешканка гуртожитку.

Прийшовши до кімнати, заявниця виявила зникнення понад 45 тисяч гривень, гаманця та ноутбука. У ході проведення оперативно -розшукових заходів працівники карного розшуку Полтавського райвідділу міліції встановили особу, причетну до скоєного. Ним виявився 40-річний раніше судимий за аналогічні правопорушення мешканець іншої області. Затримали його у Кобеляках.

Чоловік міліціонерам розповів, що жив із крадіжок. У Полтаві підійшов до першої ж багатоповерхівки, безперешкодно пройшовся поверхами, де знайшов незамкнену кімнату. Господиня в цей час перебувала на загальній кухні.

Правоохоронці вже встановили ще 6 епізодів крадіжок, здійснених цим чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині із квартири злодії винесли 4 трилітрові банки із грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі