неділя, 08 червня 2014 15:14

На Полтавщині 27-річний чоловік вбив товариша через 500 доларів

На Полтавщині 27-річний чоловік вбив товариша через 500 доларів
Фото: bukpravda.cv.ua

У річці Ворскла неподалік с. Ворони, що в Котелевському районі Полтавщини, місцеві мешканці виявили труп невідомого чоловіка.

Співробітники РВ УМВС встановили особу "потопельника" і з'ясували, що загиблий – 46-річний мешканець села Піски сусіднього Лохвицького району і вже довгий час знаходиться у розшуку, як безвісти зниклий. Експертиза показала, що чоловік помер насильницькою смертю в результаті відкритого перелому черепа.

У ході розслідування правоохоронці встановили, що 46-річний чоловік домовився купити автомобіль "ВАЗ-2101 за 500 доларів у свого малознайомого товариша. Такої суми не мав, тож гроші викрав у власної матері і поїхав за автомобілем. Але повернутися на машині вже не судилося.

"Зловмисником, який лишив життя чоловіка, виявився 27-річний полтавець. Зі слів останнього, того дня вони зустрілися "обмити" успішно завершений договір купівлі–продажу автомобіля. Але свою "Копійку" молодик не хотів продавати, а гроші були вкрай потрібні. Зловмисник взяв палицю та наніс знайомому три удари в область голови. Потім забрав гроші, автомобіль і поїхав додому. Наразі щодо чоловіка обрано запобіжний захід – взяття під варту. Слідчим управлінням УМВС України в Полтавській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)",– розповіла Інна Мироненко із Котелевської міліції.

Чоловікові загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині 27-річний чоловік вбив товариша через 500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі