субота, 04 червня 2022 12:48

Спецтема: Війна Росії проти України

На пляжі в Лазурному троє людей підірвалися на російській міні

На пляжі в Лазурному троє людей підірвалися на російській міні
Окупанти мінують ліси, пляжі та інші місцевості Херсонщини. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

У Херсонській області на ворожій міні підірвалися троє мешканців селища Лазурне, у якому багато пансіонатів та баз відпочинку.

Росіяни замінували пляж, унаслідок чого троє цивільних від вибуху загинули на місці, повідомляють в Офісі генерального прокурора.

"Здійснюється досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством. Російські військовослужбовці в порушення вимог Женевської конвенції про захист цивільного населення, встановили міни вздовж узбережжя Чорного моря в селищі міського типу Лазурне. 3 червня, перебуваючи на місцевому пляжі поблизу пансіонату "Парус", на ворожій міні підірвалися троє осіб", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили по Донеччині з "Градів" і "Точок У" - нові кадри воєнних злочинів

Наразі у кримінальному провадженні тривають невідкладні слідчі дії.

"Правоохоронці вкотре звертають увагу громадян, що окупанти мінують ліси, пляжі та інші місцевості Херсонщини. Будьте уважні та обережні, не наражайте себе на небезпеку", - додали в Офісі генерального прокурора.

17 травня у селі Андріївка Бучанського району 37-річний тракторист виїхав у поле для польових робіт і натрапив на протитанкову міну, залишену окупантами.

Зараз ви читаєте новину «На пляжі в Лазурному троє людей підірвалися на російській міні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі