пʼятниця, 18 березня 2022 12:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"На зупинці труп в сидячому положенні, а зверху напис - нех*й шастать" - перехопили шокуючу розмову окупанта

"На зупинці труп в сидячому положенні, а зверху напис - нех*й шастать" - перехопили шокуючу розмову окупанта
СБУ перехопили розмову окупанта. Фото: Оперативний ЗСУ

Російських терористів лякає "гостинність" українців та банери "Нехай щастить".

Перехоплену розмову опублікували у Telegram-каналі Оперативний ЗСУ.

"Я напис "нех*й шастать" взагалі не забуду. Ми коли заїхали в Україну, скрізь де проходили бойові дії є написи "русские - окупанты, ми вас не звали", "путін х*йло", - каже.

Окупант додає, що раніше на українській землі були дуже мальовничі поля.

"А зараз все заср*но, дорогам п*да, згорівша техніка стоїть, тіла лежать. На зупинці труп в сидячому положенні, а зверху напис - нех*й шастать", - констатує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пара крилатих ракет - це така дрібниця", - Росія пригрозила Грузії

Варвар розуміє, що українці не раді "визволителям".

"Ми коли приїхали, в селі жінка каже "ви що нах*й тут робите?". Ми їдемо, машини зупиняються і кажуть, щоб ми дали їм проїхати. Люди нас ненавидять", - каже.

Додає, що в цій історії Росія не лідирує.

"Я не почуваюся так, як почувалися наші діди у великій вітчизняній війні. Вони правильну справу робили. Ніхто з нас цим не пишатиметься. А з іншого боку або ми, або вони", - плаче.

Росія продовжує наступ проти України. Ворог готується до оточення Маріуполя й збирає "добровольців" з Сирії. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. Російські війська намагаються долучити найманців із Сирії та вже набрали там майже тисячу "добровольців". Проте більшість з них мають намір втекти в Європу. Окупант зазнав великих втрат, не має досвідчених командирів, тому у найближчій перспективі не наступатиме на Київ.

Зараз ви читаєте новину «"На зупинці труп в сидячому положенні, а зверху напис - нех*й шастать" - перехопили шокуючу розмову окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі