вівторок, 14 лютого 2012 13:21

На Одещині зіткнулися "Жигулі": загинула дівчинка, яку везли з пологового будинку

На Одещині зіткнулися "Жигулі": загинула дівчинка, яку везли з пологового будинку

13 лютого в 16:30 на 32 км автодороги Рені-Ізмаїл легковий автомобіль "ВАЗ", під керуванням 39-річного чоловіка, рухаючись з села Новосільське в напрямку села Орловка, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ" під керуванням 40-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС України в Одеській області.

У результаті аварії 40-річний водій і новонароджена дівчинка, яку разом з батьками чоловік віз із пологового будинку додому, загинули на місці.

Як повідомили сьогодні в регіональній Державтоінспекції, учасниками ДТП стали два автомобілі - "ВАЗ-2108" і "ВАЗ 210700-20". Водій першої машини відволікся від керування і виїхав на смугу зустрічного руху, що і стало причиною зіткнення з зустрічним автомобілем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесит на "Тойоті" влетів на зупинку і покалічив трьох пішоходів

В результаті чоловік, який перебував за кермом другого авто, і дитина від отриманих травм померли на місці.

Ще два пасажири цих "Жигулів" були травмовані: жінка 1979 року народження отримала переломи кісток тазу і стегна, чоловік 36-ти років - забій грудної клітини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті "Мерседес" з угорськими номерами задавив дитину

Постраждали також водій і два пасажири "вісімки". У 39-річного водія - рана надбрівної дуги і верхнього віка. У двох його супутників - однакові травми: струс головного мозку і забиті рани голови.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині зіткнулися "Жигулі": загинула дівчинка, яку везли з пологового будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі