понеділок, 13 лютого 2012 15:59

На Львівщині п'яний депутат накинувся на даішників і розбив їхню машину

У ніч на 13 лютого інспектори ДПС Пустомитівського районного відділення ДАІ під час патрулювання затримали автомобіль "ВАЗ-21099" з двома нетверезими чоловіками.

Про це повідомили прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

2 лютого о 23.10 годині інспектори ДАІ під час несення служби на вулиці Винниківській у селі Лисиничі зупиняли автомобіль "ВАЗ-21099". За словами правоохоронців, здатність водія  керувати транспортним засобом викликала підозру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яне начальство ДАІ та міліції скалічило дерево на Дніпропетровщині

"На вимогу про зупинку, яка подавалась жезлом та свистком у супроводі проблискових маячків, автомобіль не зупинився. Натомість водій,  збільшивши швидкість, почав утікати. Проте інспектори ДАІ його таки зупинили, заблокувавши проїзд на вулиці Підлісній у селі Лисиничі", - зазначили в управлінні ДАІ.

За кермом автівки знаходився 41-річний житель Львова. Крім нього, у салоні автомобіля знаходився пасажир, 47-річний житель села Лисиничі.

"Під час розмови із водієм було чути різкий запах алкоголю, а хаотична та нечітка вимова свідчили, що він керував транспортним засобом, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. У такому ж стані знаходився і пасажир зупиненого автомобіля. Крім того, водій не мав при собі жодних документів – ані посвідчення водія, ні реєстраційних документів на автомобіль", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Немирова клянеться, що не збивав начальника СБУ

Інспектори ДАІ запропонували водієві проїхати з ними на медосвідчення, на що він відповів згодою. Посадивши водія у патрульний автомобіль "ВАЗ-2110", інспектори почали рушати з місця. Однак до патрульного авто підбіг пасажир порушника. Щойно патрульний автомобіль зупинився,  нетверезий чоловік вискочив на капот та почав бити кулаками по вітровому склі, розбивши його. Також він копав у переднє ліве крило патрульного автомобіля, нанісши технічні пошкодження.

Під час затримання пасажир чинив непокору, висловлювався нецензурною лайкою, шарпав інспекторів ДАІ за формений одяг, погрожував їм фізичною розправою та звільненням з органів внутрішніх справ. Інспекторам ДАІ чоловік пред'явив посвідчення депутата Пустомитівської районної ради, видане у листопаді 2010 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП на Полтавщині загинув суддя з сином

Затримавши хулігана, працівники ДАІ викликали представників слідчо-оперативної групи міліції. Після цього водія та пасажира автомобіля "ВАЗ-21099" було доставлено на медосвідчення. Зокрема, у водія рівень алкоголю у крові становив 1,6 проміле.

За даним фактом зараз триває перевірка, яку проводять у прокуратурі Пустомитівського району.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині п'яний депутат накинувся на даішників і розбив їхню машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі