четвер, 15 грудня 2011 17:08

На Львівщини п'яний водій "Москвича" на ходу загубив пасажира

У селі Конопниця Пустомитівського району, інспектори дорожньо-патрульної служби затримали водія "Москвича", який скоїв ДТП. Зокрема, під час виконання водієм маневру розвороту через дві смуги руху у зустрічному напрямку, із салону даного автомобіля випав пасажир.

Про це повідомили у прес-службі ДАІ у Львівській області.

"До чоловіка, який при падінні з автомобіля отримав рани обличчя, одразу викликали медиків. Паралельно інша група інспекторів "працювала" із водієм автомобіля. Так, на прохання пред'явити документи, водій одразу відмовлявся це робити і навіть намагався знову сісти за кермо свого "Москвича" аби продовжити свою подорож по селу", - зазначили даішники.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Бетономішалка зім'яла столичну маршрутку з пасажирами

Проте, інспектори ДАІ зробити це водієві таки не дозволили і почали оформляти адміністративний протокол. Крім того, під час огляду салону даного автомобіля було зрозуміло, що до цієї поїздки водій та пасажир щось святкували: на передньому і задньому сидіннях "Москвича" були розкидані шматки хліба, пачка майонезу, газована водичка і напівпорожні пляшки горілки.

"Після цього водія автомобіля було доставлено на медосвідчення, а травмованого пасажира забрали лікарі "швидкої". "Москвича" один з інспекторів ДАІ доставив на арештмайданчик. Саме тоді стало зрозуміло, чому із салону цього авто випав чоловік – в автомобілі не працювали гальма, а передні пасажирські двері не зачинялися, а трималися "на шнурку", - йдеться у повідомленні прес-центру.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщини п'яний водій "Москвича" на ходу загубив пасажира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі