четвер, 15 грудня 2011 11:26

Водій вантажівки скалічив харківського даішника

Водій вантажівки скалічив харківського даішника

У Харкові 14 грудня у 12.20 водій автомобіля Scania P114 з напівпричепом, 28-річний житель Івано-Франківська, розвертаючись на перехресті проспекту Гагаріна та ул.Южнопроектной, скоїв наїзд на працівника міліції.

У результаті невдало виконаного маневру водія вантажівки постраждав інспектор ДПС ДАІ Харкова, який регулював рух на перехресті. Працівник міліції отримав закритий перелом гомілковостопного суглоба. Інспектор доставлений в 4 міську лікарню, йому надана необхідна медична допомога.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На столичному лівому березі в одній аварії розбились 5 автівок

Дана подія зареєстрована в Червонозаводському РВ ХМУ ГУМВСУ в Харківській області. Зараз встановлюються причини та умови виникнення ДТП.

Як відомо, на Хрещатику на початку листопада сталася аварія, в якій також постраждав даішник і розбилися близько 10 автомобілів, серед яких були "Бентлі" і "Мерседес". Довго ходили чутки, що винуватицею цієї події була дочка покійного Джарти. Втім, вона категорично спростувала свою участь у тому, що сталося.

Зараз ви читаєте новину «Водій вантажівки скалічив харківського даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі