понеділок, 05 жовтня 2020 13:44

На Луганщині новий підпал: чути вибухи, вогонь наблизився до електростанції

На Луганщині новий підпал: чути вибухи, вогонь наблизився до електростанції
У Луганській області спалахнула чергова пожежа у Станично-Луганському районі. Фото: dsns.gov.ua

У Луганській області спалахнула чергова пожежа у Станично-Луганському районі.

Горить між селищами Нижньотепле та Артема. Вогонь впритул наблизився до електростанцій. Від пожежі почали детонувати боєприпаси. У Станично-Луганській РДА наголошують, що на місці працюють рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежі на Луганщині: у МВС прокоментували підпали з боку бойовиків

"Черговий підпал між населеними пунктами Нижньотепле та Артема. Верховий вогонь підступає впритул до електропідстанцій. Від пожежі детонують нерозірвані боєприпаси", – сказано у повідомленні.

У райдержадміністрації стверджують, що вогонь з'явився раптово. Чиновники додають: запалало навіть там, де не було пожеж 2014-2015 років після масштабних обстрілів із "Градів". Поки рятувальники стримують пожежу.

На території Луганської області продовжується гасіння пожеж, які виникли 30 вересня та 1 жовтня. Станом на ранок 5 жовтня з 8 основних осередків пожеж лісових масивів, очерету та сухої рослинності 7 осередків були ліквідовані. Ще один вдалося локалізувати.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині новий підпал: чути вибухи, вогонь наблизився до електростанції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі