вівторок, 31 липня 2012 14:00

На Луганщині невідомі на мотоциклі схопили 3-річну дівчинку і втекли

На Луганщині невідомі на мотоциклі схопили 3-річну дівчинку і втекли
Викрадення могло бути пов'язано з кримінальним минулим батька

У Краснодонському районі Луганської області чоловік і жінка вкрали трирічну дівчинку і втекли на мотоциклі у невідомому напрямку. Як розповіла керівник відділу зі зв'язків з громадськістю Тетяна Погукай, викрадення сталося вчора увечері 30 липня.

"Дівчинка живе із своєю матір'ю, батьком і сестрою в селищі Сімейкине. Сім'я має низький достаток, батько раніше відбував покарання у виправній установі", - сказала Погукай.

У міліції не виключають, що викрадення могло бути пов'язано з кримінальним минулим батька. За словами Погукай, єдиним очевидцем викрадення дівчинки був хлопчик 6 років, який проживає з нею по-сусідству. Як він розповів міліціонерам, викрадачі - чоловік і жінка, які під'їхали до них на мотоциклі, спочатку хотіли вкрасти його.

"Але він ухилився, жінці не вдалося його зловити, тоді вона схопила дівчинку. Мотоцикл був з "коляскою" і в ній сиділа дівчинка-підліток. У цю коляску жінка закинула викрадену, і вони поїхали", - розповіла Погукай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Світлани Вовченко викрали 3-місячну дочку і продали

Вона зазначила, що до теперішнього моменту викрадачі на зв'язок з батьками дівчинки не виходили і не висували жодних вимог.

"Відразу після надходження сигналу про викрадення було порушено кримінальну справу. Згідно із законодавством, у такому випадку порушується справа за ч 2 ст 115 - вбивство ", - сказала Погукай.

У міліції відомі прикмети дівчинки: на вигляд 3 роки, зріст 70-80 см., худорлявої статури, світлі коротке волосся. Особливі прикмети: на лобі шрам розміром 0,5 см.

Була одягнена: в білу майку з помаранчевою смужкою, малинові шорти з білими шнурками, без взуття, на шиї срібний хрестик на мотузочці.

Невідомі пересувалися на важкому мотоциклі з коляскою темного кольору.

Водій був одягнений в темний одяг, червоний шолом, пасажир-жінка одягнена в синій халат з різнокольоровими квітами, чорна хустка.

Міліція закликає очевидців відгукнутися і повідомити інформацію про місцезнаходження розшукуваної дівчинки або викрадачів в Краснодонський РВ ГУМВС України в Луганській області за телефонами: (06435) 6-43-72, 6-43-29, 6-52-71, 095-291-09 -37, або до найближчого відділення міліції за номером 102.

 

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині невідомі на мотоциклі схопили 3-річну дівчинку і втекли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі