четвер, 31 липня 2014 13:07

На Луганщині бійців АТО труять газом з Росії - ЗМІ

На Луганщині бійців АТО труять газом з Росії - ЗМІ

Українські прикордонники біля Червонопартизанська на Луганщині, скоріше за все, зазнали газової атаки з боку Російської Федерації.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко з посиланням на повідомлення бійців прикордонного загону.

"Тривожний дзвінок. Схоже, на наших прикордонників у Червонопартизанську здійснено хімічну атаку.

Вчора пізно ввечері з боку Росії повалив густий білий дим. Половина хлопців встигла надіти протигази, ті, хто не встиг, досі кашляють. Уранці теж є дуже сильний спазматичний кашель. Частина бійців через нього не може стати до лав. Командири кажуть, що до гару і кіптяви від вибухів і спаленої техніки тут усі давно адаптувались. Але вчора, за словами прикордонників, була справжня газова атака. На щастя, всі живі", – зазначив Цаплієнко.

Наразі підтвердити чи спростувати інформацію у штабі АТО чи Держприкордонслужбі не вдалося через відсутність зв'язку з компетентними особами у цих структурах.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині бійців АТО труять газом з Росії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі