неділя, 10 квітня 2016 19:17

На кордоні зі Словаччиною затримали підозрюваних у жорстокому вбивстві іноземних студентів

На кордоні зі Словаччиною затримали підозрюваних у жорстокому вбивстві іноземних студентів
pmg.ua

Закарпатські поліцейські спільно з прикордонниками на українсько-словацькому кордоні затримали підозрюваних у жорсткому вбивстві студентів з Індії. Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Повідомив про злочин власник квартири. У своєму помешканні він знайшов тіла двох мертвих індійців. Третій був важкопоранений. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Ужгородської міської клінічної лікарні.
"Імовірно, до конфлікту призвело нічне застілля студентів з місцевими мешканцями. Оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, виявили пляшки з алкогольними напоями", - розповіли в поліції.
Уранці затримали підозрюваних - двох чоловіків і жінку. Троє - мешканці Закарпатської області. Під час перевірки речей в сумці затриманих було виявлено три паспорти громадян Індії та закривавлений кухонний ніж. Також підозрювані вкрали особисті речі студентів - планшети, ноутбук.

За фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів. Санкція цієї статті передбачає довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні зі Словаччиною затримали підозрюваних у жорстокому вбивстві іноземних студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі